Înscrierea candidatilor

Înscrierea în vederea susţinerii  examenelor  IC3 de orice tip  se face  prin completarea unor formulare on line pe site-ul oficial certiport.com.

Te poti inscrie pentru sustinerea examenelor IC3 AICI

La început  se alege limba română și România

La câmpul prenume se introduc toate prenumele candidatului exact ca în documentul de identitate folosind diacritice acolo unde  este necesar.

Câmpul "al doilea nume" nu se completeaza (sa adreseaza altor țări). Numele de familie se completează la fel ca în documentul de identitate.

Atenție datele introduse aici vor apare la fel pe certificat  și trebuie sa fie exacte. Modificarea lor ulterioară este mai dificilă și nu este accesibilă candidaților.

User-ul ales poate fi de tipul prenume.nume si trebuie împreună cu parola salvate si memorate in siguranță.

Întrebarile de securitate trebuie alese simple si fără echivoc. Se recomandă alegerea de exemplu a locului nașterii (se scrie conform buletinului) si numele mamei (se introduce primul prenume al mamei).

Notați atent pe hartie datele introduse și eventual faceți un print screen cu aceasta pagina înainte de a trece mai departe.

Se completeaza apoi apoi pagina cu E mail-ul  (adresa de mail trebuie sa fie obligatoriu validă si sa poate fi accesată)  (nr de telefon si ID student nu sunt obligatorii)  si adresa poștală (adresa unde va veni certificatul , se poate trece adresa școlii).

În pagina următoare se bifeaza Da la înmatriculat, se aleg numărul anilor de studiu finalizați   iar la profil (apare în funcție de vârsta)  în cazul elevilor se bifează Da la student  si Nu la Angajat iar la scop Sustineti un examen sau va pregatiti sa sustineti un exemen.

In ultimul pas bifati inscriere in dreptul programului Certiport IC3

Odata înscris contactează coordonatorul centrului pentru a achizitiona examene și a te planifica pentru sustinerea lor.